Humppilasta alkunsa saanut LähiPuodin Herkut merkillä ja toimintaidealla toimiva lähiruokatukku laajentaa toiminta-aluettaan Varsinais-Suomeen.

Lähiruokatukun toiminta tulee olemaan yrittäjävetoista ja Varsinais-Suomen toimipiste tulee sijoittumaan Pöytyälle, Kyrön torin välittömään läheisyyteen, Yrityskeskuksen ja Kahvilapuoti Tuulen Tyttären tiloihin. Lähipuoti Pessi Oy:n toimintaa pyörittävät Seppo Pessi ja Riitta-Liisa Musku.

Toiminnan alkuvaiheessa keskitymme niin asiakaskunnan kuin tuottajienkin kartoittamiseen. LähiPuodin Herkut nimen alla toimivat yritykset tulevat myymään osittain samojen tuottajien tuotteita, mutta tietyt tuotteet pyrimme löytämään mahdollisimman läheltä tukkua ja asiakkaita, jolloin voimme toiminnan luonteen mukaan liputtaa oikeasti lähiruoan puolesta.

Lähiruokatukut keskittyvät etupäässä pienten lähialueidensa tuottajien tuotteisiin. Valikoimiin keräämme tuotteita laidasta laitaan, kuten esimerkiksi kuorittua perunaa, pilkottua sipulia, porkkanaa ja muita juureksia sekä tietysti maito- ja lihatuotteita.  Myös erilaisia marjatuotteita, mehuja, hilloja ja limonadeja tulee valikoimiin.

Toimintamalli mahdollistaa sen, että tuotteet toimitetaan tuoreina suoraan tilalta asiakkaille ilman turhia varastointeja ja kuljetuksia edestakaisin ympäri Suomea. Tuotevalikoimaa tulemme laajentamaan asiakkaiden tarpeiden mukaan. Asiakkaitamme ovat  lounasruokalat, ravintolat, kahvilat, hoiva- ja vanhainkodit sekä lähikuntien kuntakeittiöt.

Lisätietoja asiasta:
Lähipuoti Pessi Oy / Seppo Pessi 040-583 8005 tai Riitta-Liisa Musku 050-591 8439.
LähiPuoti Remes Oy / Kimmo Remes 0400-723 869.