Gluteeniton

Hakalan Lihavalmisteet

Hakalan Lihavalmisteet Oy on yksi Suomen vanhimmista lihanjalostamoista. Juho Henrik Hakala aloitti teurastustoiminnan vuonna 1901 ja pian mukaan tulivat makkarat sekä palvituotteet. Tänään saman perheen omistuksessa oleva yritys tunnetaan edelleen korkeasta tuotteiden laadusta. Makkaroissa laatu on sama kuin maku. Tämä periaate on luonut käsitteen "Hakalan maittavat", jota varjellaan yhtä tarkasti kuin niitä makkarareseptejä, joiden avulla jo isoisät saivat mainion makkarantekijän maineen. Kun tutustut mihin tahansa lihajalosteeseemme huomaat, että Hakalan maittavissa tuotteissa yhdistyvät maku ja laatu.

Kivikylän Kotipalvaamo Oy

Kivikylän Kotipalvaamo Oy Kivikylän Kotipalvaamon tarina alkoi jo 1970-luvun lopulla Lapin Kivikylässä. Vuonna 1995 Kivikylän Kotipalvaamo Oy sai Suomen Paras saunapalvi palkinnon. Nykyään työntekijöitä on 280 ja tehtaita kolme, ne sijaitsevat Lapissa, Huittisissa ja Säkylässä.

Makuliha

Vuonna 1991 perustettu perheyritys Makuliha tunnetaan käsityönä valmistetuista erikoismakkaroista, leikkeleistä ja muista lihaisista herkuista. Kaikki tuotteet kehitetään, maistetaan ja valmistetaan maatilalla Tammelan Kärsäkujalla. Makulihan toimesta suomalaisesta lihasta ja aidoista raaka-aineista syntyy jatkuvasti uusia, jäljittelemättömiä makuelämyksiä.

Metsärannan Liha

Vuonna 1995 perustettu Metsärannan Liha on lähiruoan tuottaja ja edelläkävijä Punkalaitumelta. Metsärannan Liha keskittyy lihanjalostuksessa oman tilan possuihin ja lähimetsien valkohäntäpeuroihin.

Torpparin Liha

Vihreä Härkä

Kalannissa, Varsinais-Suomessa Yli-Pihanperän  on yksi paikkakunnan nk. kantatiloista. Tilalla tuotettiin Kalannin keskustassa sijainneelle Männäisten ruukille puuhiiliä 1700-luvulla. Kiinnostus ympäristöasioihin ja resurssitehokkuuteen johti päätelmään kehittää papujen viljelyä. Näistä aineksista sai alkunsa Vihreä Härkä – voimaa luonnon kasviproteiinista!

Wanha Kanala

Wanha Kanala toimii Loimaan Niinijoella, jossa tuotteet vaslmistetaan käsityönä.

Wishlist 0
Continue Shopping