Haluan herkutella

Arctic Milk

Vuonna 2010 perustettu Arctic Milk on perinteikäs meijeri Forssassa. Meijerin ykköstuotteen, leipäjuuston, valmistus on kuitenkin peräisin jo toimitusjohtajan isoäidin Hildan ajoilta 1930-luvulta. Juustot, viilit, jogurtit ja muut maitotuotteet valmistuvat suvun perinteisin menetelmin juustomestari Juha Lundströmin johdolla. Ekologisuus ja ympäristöarvot ovat tärkeitä Arctic Milkille.

HamppuFarmi

HamppuFarmi tuottaa ja jalostaa Suomalaisesta hampunsiemenstä monipuolisia elintarvikkeita sinunkin arkeesi. HamppuFarmi on perheyritys Lounais-Suomen Marttilasta. Tuotannon vahvuudet ovat ekologisuus, eettisyys, laadukkuus, monipuolisuus ja joustavuus.  Monipuoliset tuottemme on LUOMU serfioituja sekä tavanomaisesti tuotettuja.

Hunajayhtymä

Hunajayhtymän pakkaama hunaja tulee suoraan kotimaisilta hunajantuottajilta ympäri Suomen. Noin 125 sopimustuottaja hoitavat mehiläisiään ja tuottavat hunajaa kotimaamme puhtaan luonnon keskellä. Sopimustuottajillemme on tärkeää mehiläisten hyvinvointi ja niiden asianmukainen hoitaminen. Näin valmistetaan hyvää suomalaista hunajaa.

Käpälämäen Herkku

Käpälämäen Herkku on pieni perheyritys, joka tuottaa hunajaisia, hedelmäisiä ja marjaisia herkkuja nautiskelijoille.

Laitilan Virvoitusjuomatehdas

Toiminta-ajatuksenamme on vuodesta 1995 alkaen ollut laadullisesti ja mielikuvallisesti ylivoimaisten juomien valmistaminen. Toiminta-ajatuksen toteuttaminen aloitettiin valmistamalla vanhan ajan limonaadeja hyvin vaatimattomissa puitteissa, Fazerin vanhassa munanporaamossa, Laitilassa. Nostalgisia juomia tehtiin käsityönä ja itse tehdyillä laitteilla, aina etikettien liimausta myöten. Asiaan kuului, että kenelläkään limonaadin valmistajista ei ollut tietoa alasta, mutta tekemisen palo oli suuri. Ensimmäisen limonaadipullon osti laitilalainen herrasmies Poukanmäen perinnepäivillä, eikä ole vielä tullut laadusta valittamaan.

Mattilan Marjatila

Mattilan Marjatila sijaitsee Huittisissa, Mattila-nimisellä tilalla. Tilalla viljellään mansikkaa, tarhahernettä, vadelmaa sekä varhaisperunaa ja oman tilan marjoista valmistuvat makoisat juomat, marjajalosteet ja pakasteet.

Orastava Aurinko

Orastava Aurinko Oy viljelee Forssassa erilaisia porkkanoita aina värillisistä alkuperäislajikkeista perinteisiin oransseihin porkkanoihin. Intohimo porkkanoihin on johtanut myös niiden jatkojalostukseen ja siten tuotevalikoimaan on syntynyt erilaisia hilloja porkkanasta ja kotimaisista marjoista.

Real Snacks

Vuonna 1979 Pyhännän Einestuotanto aloitti sipsitehtaan toiminnan perunalastujen kotimaasta USA:sta hankitulla laitteistolla. Kyse ensimmäisestä ja vielä nykyäänkin ainoasta Manner-Suomessa toimivasta perunalastutehtaasta.

Suklaatila

Suklaatila sijaitsee Ylöjärven maaseudulla, noin 30 kilometrin päässä Tampereelta. Olemme perheomisteinen herkku- ja lahja-alan yritys, joka toimii yli sata vuotta suvullemme kuuluneella Suojärven tilalla peltojen ja metsien äärellä.

SunSpelt

Kotimainen SunSpelt on erikoistunut alkuperäiskasvien tuotekehitykseen ja markkinointiin. Tarjontaamme kuuluu monipuolisesti laadukkaita spelttituotteita sekä suomalaista gluteenitonta kvinoaa ruuanlaittoon, leivontaan, herkutteluun ja lisukkeiksi. SunSpeltin toimintaa ohjaavat arvot ovat alkuperäisyys, eettisyys, ekologisuus, aitous ja puhtaus. Koko tuotantoketjumme toimii reiluuden periaatteen mukaan ja kaikki tuotteemme ovat luomua.

Wishlist 0
Continue Shopping