Joulu

Arctic Milk

Vuonna 2010 perustettu Arctic Milk on perinteikäs meijeri Forssassa. Meijerin ykköstuotteen, leipäjuuston, valmistus on kuitenkin peräisin jo toimitusjohtajan isoäidin Hildan ajoilta 1930-luvulta. Juustot, viilit, jogurtit ja muut maitotuotteet valmistuvat suvun perinteisin menetelmin juustomestari Juha Lundströmin johdolla. Ekologisuus ja ympäristöarvot ovat tärkeitä Arctic Milkille.

Kolatun juustola

Somerolla, Pitkäjärven ja Isoniityn kylien rajalla, sijaitsee Kolatun tila. Kolattu on ollut Långsjön kartanon torppa, se sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä itse kartanosta. Kolatun tilan historia alkaa jo vuodesta 1893, nykyisen emännän hallinnassa tila on ollut vuodesta 1991. Nykyisen isäntäparin aikana maatalous on saanut kokea suuria muutoksia ja Kolatun tilalla keskitytään nykyään maitojen jatkojalostukseen.

Makuliha

Vuonna 1991 perustettu perheyritys Makuliha tunnetaan käsityönä valmistetuista erikoismakkaroista, leikkeleistä ja muista lihaisista herkuista. Kaikki tuotteet kehitetään, maistetaan ja valmistetaan maatilalla Tammelan Kärsäkujalla. Makulihan toimesta suomalaisesta lihasta ja aidoista raaka-aineista syntyy jatkuvasti uusia, jäljittelemättömiä makuelämyksiä.

Mattilan Marjatila

Mattilan Marjatila sijaitsee Huittisissa, Mattila-nimisellä tilalla. Tilalla viljellään mansikkaa, tarhahernettä, vadelmaa sekä varhaisperunaa ja oman tilan marjoista valmistuvat makoisat juomat, marjajalosteet ja pakasteet.

Suklaatila

Suklaatila sijaitsee Ylöjärven maaseudulla, noin 30 kilometrin päässä Tampereelta. Olemme perheomisteinen herkku- ja lahja-alan yritys, joka toimii yli sata vuotta suvullemme kuuluneella Suojärven tilalla peltojen ja metsien äärellä.

Wishlist 0
Continue Shopping