Juomat

Raikkaat limonadit, mehut ja kuplivat juomat.

 


 

Anttilan Tila

Anttilan tila on marjatila, jossa viljellään herneitä, vadelmia, karviaisia, herukoita, mansikkaa, saskatoonia ja karhunvadelmaa.

Laitilan Virvoitusjuomatehdas

Toiminta-ajatuksenamme on vuodesta 1995 alkaen ollut laadullisesti ja mielikuvallisesti ylivoimaisten juomien valmistaminen. Toiminta-ajatuksen toteuttaminen aloitettiin valmistamalla vanhan ajan limonaadeja hyvin vaatimattomissa puitteissa, Fazerin vanhassa munanporaamossa, Laitilassa. Nostalgisia juomia tehtiin käsityönä ja itse tehdyillä laitteilla, aina etikettien liimausta myöten. Asiaan kuului, että kenelläkään limonaadin valmistajista ei ollut tietoa alasta, mutta tekemisen palo oli suuri. Ensimmäisen limonaadipullon osti laitilalainen herrasmies Poukanmäen perinnepäivillä, eikä ole vielä tullut laadusta valittamaan.

Mattilan Marjatila

Mattilan Marjatila sijaitsee Huittisissa, Mattila-nimisellä tilalla. Tilalla viljellään mansikkaa, tarhahernettä, vadelmaa sekä varhaisperunaa ja oman tilan marjoista valmistuvat makoisat juomat, marjajalosteet ja pakasteet.

Satamaito

Osuuskunta Satamaito on toiminut itsenäisenä maidontuottajien omistamana yrityksenä jo yli sadan vuoden ajan. Meijeritoiminta alkoi Porissa vuonna 1902 ja nykyinen Satamaito perustettiin vuonna 1982. Satamaito on 150 länsisuomalaisen tilan osuuskunta, joka tekee hyvää kotiseutunsa ihmisille monin eri tavoin. Maitotilamme sijaitsevat Satakunnassa, Pohjanmaalla ja Pirkanmaalla.

Wishlist 0
Continue Shopping