Lihatuotteet ja kananmunat

Tilaa viikonlopun lihat kätevästi noudettavaksi!

Valikoimastamme löydät tuoreet lähituottajien lihat, maukkaat makkarat ja leikkeleet sekä riistasäilykkeet.

 


 

Kivikylän Kotipalvaamo Oy

Kivikylän Kotipalvaamo Oy Kivikylän Kotipalvaamon tarina alkoi jo 1970-luvun lopulla Lapin Kivikylässä. Vuonna 1995 Kivikylän Kotipalvaamo Oy sai Suomen Paras saunapalvi palkinnon. Nykyään työntekijöitä on 280 ja tehtaita kolme, ne sijaitsevat Lapissa, Huittisissa ja Säkylässä.

Makuliha

Vuonna 1991 perustettu perheyritys Makuliha tunnetaan käsityönä valmistetuista erikoismakkaroista, leikkeleistä ja muista lihaisista herkuista. Kaikki tuotteet kehitetään, maistetaan ja valmistetaan maatilalla Tammelan Kärsäkujalla. Makulihan toimesta suomalaisesta lihasta ja aidoista raaka-aineista syntyy jatkuvasti uusia, jäljittelemättömiä makuelämyksiä.

Metsärannan Liha

Vuonna 1995 perustettu Metsärannan Liha on lähiruoan tuottaja ja edelläkävijä Punkalaitumelta. Metsärannan Liha keskittyy lihanjalostuksessa oman tilan possuihin ja lähimetsien valkohäntäpeuroihin.

Paijan pihattopossu

Paijan Tilateurastamo on Urjalan Välkkilässä toimiva perheyritys jonka tavoitteena on tuottaa kestävämmin tuoreita ja tasokkaita lihatuotteita. Tilan maatalous kattaa koko tuotantoketjun aina viljanviljelystä ja rehuntuotannosta tilateurastamoon, jonka päätuote on Paijan-tuotemerkillä myytävät tuoreet possutuotteet. Paijan tilan historia ulottuu aina 1950-luvulle ja vuonna 1995 aloitti toimintansa Paijan tilateurastamo. Toukokuussa 2018 uusi possuystävällinen pihattosikala sai ensimmäiset asukkaansa.

Wishlist 0
Continue Shopping