Myymälätuotteet

Myymälästämme löydät hyvän valikoiman erilaisia lähiruokatuotteita. Tule tutustumaan tai tarkista haluamasi tuotteen saatavuus:

Päivi Lehti
045 631 7788
paivi.lehti(at)lahipuoti.fi


 

Anttilan Tila

Anttilan tila on marjatila, jossa viljellään herneitä, vadelmia, karviaisia, herukoita, mansikkaa, saskatoonia ja karhunvadelmaa.

Arctic Milk

Vuonna 2010 perustettu Arctic Milk on perinteikäs meijeri Forssassa. Meijerin ykköstuotteen, leipäjuuston, valmistus on kuitenkin peräisin jo toimitusjohtajan isoäidin Hildan ajoilta 1930-luvulta. Juustot, viilit, jogurtit ja muut maitotuotteet valmistuvat suvun perinteisin menetelmin juustomestari Juha Lundströmin johdolla. Ekologisuus ja ympäristöarvot ovat tärkeitä Arctic Milkille.

HamppuFarmi

HamppuFarmi tuottaa ja jalostaa Suomalaisesta hampunsiemenstä monipuolisia elintarvikkeita sinunkin arkeesi. HamppuFarmi on perheyritys Lounais-Suomen Marttilasta. Tuotannon vahvuudet ovat ekologisuus, eettisyys, laadukkuus, monipuolisuus ja joustavuus.  Monipuoliset tuottemme on LUOMU serfioituja sekä tavanomaisesti tuotettuja.

Kivikylän Kotipalvaamo Oy

Kivikylän Kotipalvaamo Oy Kivikylän Kotipalvaamon tarina alkoi jo 1970-luvun lopulla Lapin Kivikylässä. Vuonna 1995 Kivikylän Kotipalvaamo Oy sai Suomen Paras saunapalvi palkinnon. Nykyään työntekijöitä on 280 ja tehtaita kolme, ne sijaitsevat Lapissa, Huittisissa ja Säkylässä.

Koivunalhon Luomutila

Koivunalhon luomutilalla kaiken toiminnan lähtökohta on luonnon ja ihmisten hyvinvointi.

Laitilan Virvoitusjuomatehdas

Toiminta-ajatuksenamme on vuodesta 1995 alkaen ollut laadullisesti ja mielikuvallisesti ylivoimaisten juomien valmistaminen. Toiminta-ajatuksen toteuttaminen aloitettiin valmistamalla vanhan ajan limonaadeja hyvin vaatimattomissa puitteissa, Fazerin vanhassa munanporaamossa, Laitilassa. Nostalgisia juomia tehtiin käsityönä ja itse tehdyillä laitteilla, aina etikettien liimausta myöten. Asiaan kuului, että kenelläkään limonaadin valmistajista ei ollut tietoa alasta, mutta tekemisen palo oli suuri. Ensimmäisen limonaadipullon osti laitilalainen herrasmies Poukanmäen perinnepäivillä, eikä ole vielä tullut laadusta valittamaan.

Makuliha

Vuonna 1991 perustettu perheyritys Makuliha tunnetaan käsityönä valmistetuista erikoismakkaroista, leikkeleistä ja muista lihaisista herkuista. Kaikki tuotteet kehitetään, maistetaan ja valmistetaan maatilalla Tammelan Kärsäkujalla. Makulihan toimesta suomalaisesta lihasta ja aidoista raaka-aineista syntyy jatkuvasti uusia, jäljittelemättömiä makuelämyksiä.

Mattilan Marjatila

Mattilan Marjatila sijaitsee Huittisissa, Mattila-nimisellä tilalla. Tilalla viljellään mansikkaa, tarhahernettä, vadelmaa sekä varhaisperunaa ja oman tilan marjoista valmistuvat makoisat juomat, marjajalosteet ja pakasteet.

Metsärannan Liha

Vuonna 1995 perustettu Metsärannan Liha on lähiruoan tuottaja ja edelläkävijä Punkalaitumelta. Metsärannan Liha keskittyy lihanjalostuksessa oman tilan possuihin ja lähimetsien valkohäntäpeuroihin.

Orastava Aurinko

Orastava Aurinko Oy viljelee Forssassa erilaisia porkkanoita aina värillisistä alkuperäislajikkeista perinteisiin oransseihin porkkanoihin. Intohimo porkkanoihin on johtanut myös niiden jatkojalostukseen ja siten tuotevalikoimaan on syntynyt erilaisia hilloja porkkanasta ja kotimaisista marjoista.

Real Snacks

Vuonna 1979 Pyhännän Einestuotanto aloitti sipsitehtaan toiminnan perunalastujen kotimaasta USA:sta hankitulla laitteistolla. Kyse ensimmäisestä ja vielä nykyäänkin ainoasta Manner-Suomessa toimivasta perunalastutehtaasta.

Satamaito

Osuuskunta Satamaito on toiminut itsenäisenä maidontuottajien omistamana yrityksenä jo yli sadan vuoden ajan. Meijeritoiminta alkoi Porissa vuonna 1902 ja nykyinen Satamaito perustettiin vuonna 1982. Satamaito on 150 länsisuomalaisen tilan osuuskunta, joka tekee hyvää kotiseutunsa ihmisille monin eri tavoin. Maitotilamme sijaitsevat Satakunnassa, Pohjanmaalla ja Pirkanmaalla.

Suklaatila

Suklaatila sijaitsee Ylöjärven maaseudulla, noin 30 kilometrin päässä Tampereelta. Olemme perheomisteinen herkku- ja lahja-alan yritys, joka toimii yli sata vuotta suvullemme kuuluneella Suojärven tilalla peltojen ja metsien äärellä.

SunSpelt

Kotimainen SunSpelt on erikoistunut alkuperäiskasvien tuotekehitykseen ja markkinointiin. Tarjontaamme kuuluu monipuolisesti laadukkaita spelttituotteita sekä suomalaista gluteenitonta kvinoaa ruuanlaittoon, leivontaan, herkutteluun ja lisukkeiksi. SunSpeltin toimintaa ohjaavat arvot ovat alkuperäisyys, eettisyys, ekologisuus, aitous ja puhtaus. Koko tuotantoketjumme toimii reiluuden periaatteen mukaan ja kaikki tuotteemme ovat luomua.

Sysmän Luomuherkut Oy

Yritys toimii Anita ja Markku Nikin luomumaatilan yhteydessä Sysmässä, jonne on rakennettu elintarvikkeiden jatkojalostukseen sopivat tuotantotilat. Perheyritys on erikoistunut valmistamaan elintarvikkeita luomuviljasta kuluttajille ja suurtalouksille.

Vihreä Härkä

Kalannissa, Varsinais-Suomessa Yli-Pihanperän  on yksi paikkakunnan nk. kantatiloista. Tilalla tuotettiin Kalannin keskustassa sijainneelle Männäisten ruukille puuhiiliä 1700-luvulla. Kiinnostus ympäristöasioihin ja resurssitehokkuuteen johti päätelmään kehittää papujen viljelyä. Näistä aineksista sai alkunsa Vihreä Härkä – voimaa luonnon kasviproteiinista!

Wanha Kanala

Wanha Kanala toimii Loimaan Niinijoella, jossa tuotteet vaslmistetaan käsityönä.

Wishlist 0
Continue Shopping