Syön terveellisesti

HamppuFarmi

HamppuFarmi tuottaa ja jalostaa Suomalaisesta hampunsiemenstä monipuolisia elintarvikkeita sinunkin arkeesi. HamppuFarmi on perheyritys Lounais-Suomen Marttilasta. Tuotannon vahvuudet ovat ekologisuus, eettisyys, laadukkuus, monipuolisuus ja joustavuus.  Monipuoliset tuottemme on LUOMU serfioituja sekä tavanomaisesti tuotettuja.

Hunajayhtymä

Hunajayhtymän pakkaama hunaja tulee suoraan kotimaisilta hunajantuottajilta ympäri Suomen. Noin 125 sopimustuottaja hoitavat mehiläisiään ja tuottavat hunajaa kotimaamme puhtaan luonnon keskellä. Sopimustuottajillemme on tärkeää mehiläisten hyvinvointi ja niiden asianmukainen hoitaminen. Näin valmistetaan hyvää suomalaista hunajaa.

Käpälämäen Herkku

Käpälämäen Herkku on pieni perheyritys, joka tuottaa hunajaisia, hedelmäisiä ja marjaisia herkkuja nautiskelijoille.

Koivunalhon Luomutila

Koivunalhon luomutilalla kaiken toiminnan lähtökohta on luonnon ja ihmisten hyvinvointi.

Oksasen Puutarha

Laadukkaista salaateistaan ja yrteistään tunnettu ja tunnustettu perheyritys tarjoaa monipuolista ja terveellistä lähiruokaa puhtaalta suomalaiselta maaseudulta. Paattisilla ja Oripäässä sijaitsevissa puutarhoissa viljellään vuosittain noin 10 miljoonaa erilaista salaattia ja yrttiä. Ekologisuus, tuoteturvallisuus, toimitusvarmuus sekä työntekijöiden hyvinvointi ovat meille tärkeitä arvoja Oksasen puutarhalle.

Sysmän Luomuherkut Oy

Yritys toimii Anita ja Markku Nikin luomumaatilan yhteydessä Sysmässä, jonne on rakennettu elintarvikkeiden jatkojalostukseen sopivat tuotantotilat. Perheyritys on erikoistunut valmistamaan elintarvikkeita luomuviljasta kuluttajille ja suurtalouksille.

Vihannes Vinnikainen Oy

Vihannes Vinnikainen Oy on Lounais-Hämeessä sijaitseva vihannestila, jossa viljellään porkkanaa, sipulia ja punajuurta. Forssan Koijärven multamaat sopivat erinomaisesti vihannesviljelyyn.

Vihreä Härkä

Kalannissa, Varsinais-Suomessa Yli-Pihanperän  on yksi paikkakunnan nk. kantatiloista. Tilalla tuotettiin Kalannin keskustassa sijainneelle Männäisten ruukille puuhiiliä 1700-luvulla. Kiinnostus ympäristöasioihin ja resurssitehokkuuteen johti päätelmään kehittää papujen viljelyä. Näistä aineksista sai alkunsa Vihreä Härkä – voimaa luonnon kasviproteiinista!

Wishlist 0
Continue Shopping