Syön terveellisesti

HamppuFarmi

HamppuFarmi tuottaa ja jalostaa Suomalaisesta hampunsiemenstä monipuolisia elintarvikkeita sinunkin arkeesi. HamppuFarmi on perheyritys Lounais-Suomen Marttilasta. Tuotannon vahvuudet ovat ekologisuus, eettisyys, laadukkuus, monipuolisuus ja joustavuus.  Monipuoliset tuottemme on LUOMU serfioituja sekä tavanomaisesti tuotettuja.

Käpälämäen Herkku

Käpälämäen Herkku on pieni perheyritys, joka tuottaa hunajaisia, hedelmäisiä ja marjaisia herkkuja nautiskelijoille.

Oksasen Puutarha

Laadukkaista salaateistaan ja yrteistään tunnettu ja tunnustettu perheyritys tarjoaa monipuolista ja terveellistä lähiruokaa puhtaalta suomalaiselta maaseudulta. Paattisilla ja Oripäässä sijaitsevissa puutarhoissa viljellään vuosittain noin 10 miljoonaa erilaista salaattia ja yrttiä. Ekologisuus, tuoteturvallisuus, toimitusvarmuus sekä työntekijöiden hyvinvointi ovat meille tärkeitä arvoja Oksasen puutarhalle.

Suklaatila

Suklaatila sijaitsee Ylöjärven maaseudulla, noin 30 kilometrin päässä Tampereelta. Olemme perheomisteinen herkku- ja lahja-alan yritys, joka toimii yli sata vuotta suvullemme kuuluneella Suojärven tilalla peltojen ja metsien äärellä.

SunSpelt

Kotimainen SunSpelt on erikoistunut alkuperäiskasvien tuotekehitykseen ja markkinointiin. Tarjontaamme kuuluu monipuolisesti laadukkaita spelttituotteita sekä suomalaista gluteenitonta kvinoaa ruuanlaittoon, leivontaan, herkutteluun ja lisukkeiksi. SunSpeltin toimintaa ohjaavat arvot ovat alkuperäisyys, eettisyys, ekologisuus, aitous ja puhtaus. Koko tuotantoketjumme toimii reiluuden periaatteen mukaan ja kaikki tuotteemme ovat luomua.

Sysmän Luomuherkut Oy

Yritys toimii Anita ja Markku Nikin luomumaatilan yhteydessä Sysmässä, jonne on rakennettu elintarvikkeiden jatkojalostukseen sopivat tuotantotilat. Perheyritys on erikoistunut valmistamaan elintarvikkeita luomuviljasta kuluttajille ja suurtalouksille.

Vihannes Vinnikainen Oy

Vihannes Vinnikainen Oy on Lounais-Hämeessä sijaitseva vihannestila, jossa viljellään porkkanaa, sipulia ja punajuurta. Palvelemme pääasiassa tukkuja, vähittäiskauppoja, ravintoloita ja suurkeittiöitä