Arctic Milk Juhlava cheddar, laktoositon, 140 g (36,79 €/kg)

5,15 

Raaka-aineet: Pastöroitu suomalainen täysmaito, hapate, juoksute, suola.

Ravintosisältö 100 g: Energia 1632 kJ, 390 kcal, rasva 35 g josta tyydyttynyt 21 g, hiilihydraatit 1 g josta sokereita 0 g, laktoosia 0 g, proteiini 24 g, suola 1,2 g.

Kaikki tuotteemme ovat noutotuotteita. Tuotteet ovat noudettavissa perjantaisin klo 10 alkaen osoitteesta Kauppatie 1, Humppila. Tiistaihin klo 16 mennessä tehdyt tilaukset noudettavissa saman viikon perjantaina.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Täyteläinen ja kermaisa Juhlava cheddar on 1-luokan cheddar-juusto. Tämä juustolautasen kuningas sopii erinomaisesti punaviinin kera nautittavaksi. Tuote on valmistettu homogenoimattomaan maitoon ja sitä on kellaroitu vähintään 5 kuukautta. Lisäaineeton.


Arctic Milk

Vuonna 2010 perustettu Arctic Milk on perinteikäs meijeri Forssassa. Meijerin ykköstuotteen, leipäjuuston, valmistus on kuitenkin peräisin jo toimitusjohtajan isoäidin Hildan ajoilta1930-luvulta.

Juustot, viilit, jogurtit ja muut maitotuotteet valmistuvat suvun perinteisin menetelmin juustomestari Juha Lundströmin johdolla. Ekologisuus ja ympäristöarvot ovat tärkeitä Arctic Milkille.

Wishlist 0
Continue Shopping