Arctic Milk Laktoositon Leipäjuusto, puolikas, 220 g

3,95 

Ainesosat: pastöroitu, homogenoimaton täysmaito, suola, juoksute. Maidon alkuperämaa: Suomi.

Ravintosisältö  100 g: Energia  1069 kJ/257 kcal, rasva 19 g (tyydyttyneet rasvahapot 12 g), hiilihydraatit  2,5 g  josta sokereita 2,5 g, laktoosia 0 g, proteiini 19 g, suola  1,1 g, kalsium 550 mg.

Kaikki tuotteemme ovat noutotuotteita. Tuotteet ovat noudettavissa perjantaisin klo 10 alkaen osoitteesta Kauppatie 1, Humppila. Tiistaihin klo 16 mennessä tehdyt tilaukset noudettavissa saman viikon perjantaina.

Kuvaus

Leipäjuusto tai juustoleipä on perinteinen, suomalainen paistettu tuorejuusto. Leipäjuustoa on kutsuttu myös kahvijuustoksi, sitä oli tapana säilöä pakkasessa tai jyvälaarissa jolloin se kuivahti. Kahvissa juusto pehmeni jälleen.

Kukaan ei kiellä edelleenkään uittamasta leipäjuustoa kahvissa, mutta sitä voi toki syödä myös sellaisenaan tai käyttää vaikkapa salaateissa. Lakkahillo sopii hyvin leipäjuuston kaveriksi, mutta suosittelemme kokeilemaan myös muita makuja hillovalikoimastamme.


Arctic Milk

Vuonna 2010 perustettu Arctic Milk on perinteikäs meijeri Forssassa. Meijerin ykköstuotteen, leipäjuuston, valmistus on kuitenkin peräisin jo toimitusjohtajan isoäidin Hildan ajoilta 1930-luvulta.

Juustot, viilit, jogurtit ja muut maitotuotteet valmistuvat suvun perinteisin menetelmin juustomestari Juha Lundströmin johdolla. Ekologisuus ja ympäristöarvot ovat tärkeitä Arctic Milkille.

Wishlist 0
Continue Shopping