Arctic Milk Luonnonjogurtti, laktoositon, 500 g

3,75 

Homogenoimattomaan täysmaitoon perinteisin menetelmin valmistettu luonnonjogurtti. Nauti sellaisenaan tai vaikka smoothien tai pirtelön joukossa. Ei sisällä lisäaineita.

 

Kaikki tuotteemme ovat noutotuotteita. Tuotteet ovat noudettavissa perjantaisin klo 10 alkaen osoitteesta Kauppatie 1, Humppila. Tiistaihin klo 16 mennessä tehdyt tilaukset noudettavissa saman viikon perjantaina.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Homogenoimattomaan täysmaitoon perinteisin menetelmin valmistettu luonnonjogurtti. Nauti sellaisenaan tai vaikka smoothien tai pirtelön joukossa.

Ei sisällä lisäaineita.

Raaka-aineet: Pastöroitu suomalainen täysmaito, hapate, laktaasientsyymi.

Ravintoarvot (per 100 g): Proteiini 4 g, rasva 4,2 g, hiilihydraatti 5 g, suola 0,1 g. KJ 251, Kcal 60. LISÄAINEETON. Tuote on valmistettu homogenoimattomaan maitoon.


Arctic Milk

Vuonna 2010 perustettu Arctic Milk on perinteikäs meijeri Forssassa. Meijerin ykköstuotteen, leipäjuuston, valmistus on kuitenkin peräisin jo toimitusjohtajan isoäidin Hildan ajoilta 1930-luvulta.

Juustot, viilit, jogurtit ja muut maitotuotteet valmistuvat suvun perinteisin menetelmin juustomestari Juha Lundströmin johdolla. Ekologisuus ja ympäristöarvot ovat tärkeitä Arctic Milkille.

Wishlist 0
Continue Shopping