Arctic Milk Munajuusto, laktoositon, 200 g

3,99 

Munajuusto on perinteinen ja pehmeän makuinen herkku joka sopii sellaisenaan leivän päälle, salaatteihin tai sen voi nauttia lämmitettynä erilaisten hillojen kera. Munajuusto sopii sekä juhlapöytään että arkisiin makunautintoihin.

Valmistettu homogenoimattomaan maitoon. Lisäaineeton.

Kaikki tuotteemme ovat noutotuotteita. Tuotteet ovat noudettavissa perjantaisin klo 10 alkaen osoitteesta Kauppatie 1, Humppila. Tiistaihin klo 16 mennessä tehdyt tilaukset noudettavissa saman viikon perjantaina.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Munajuusto on perinteinen ja pehmeän makuinen herkku joka sopii sellaisenaan leivän päälle, salaatteihin tai sen voi nauttia lämmitettynä erilaisten hillojen kera. Munajuusto sopii sekä juhlapöytään että arkisiin makunautintoihin Kestosuosikki nyt  myös laktoosittomana!

Valmistettu homogenoimattomaan maitoon. Lisäaineeton.

Raaka-aineet: Pastöroitu täysmaito, piimä, kananmuna, sokeri, suola.

Ingredienser: Pastöriseradhelmjölk, surmjölk, ägg, socker, salt. Ravintoarvot/näringsinnehåll 100 g: Proteiini/protein 20 g, rasva/fett 19 g, josta tyydyttynyt 11 g, suola/salt 1,2 g, hiilihydraatit/kolhydrater 7 g, josta sokereita 2,7 g, energia/energi KJ 998, Kcal 239. Inga tillsatser. Produkten är gjord för att mjölk som inte har homogeniserad.


Arctic Milk

Vuonna 2010 perustettu Arctic Milk on perinteikäs meijeri Forssassa. Meijerin ykköstuotteen, leipäjuuston, valmistus on kuitenkin peräisin jo toimitusjohtajan isoäidin Hildan ajoilta 1930-luvulta.

Juustot, viilit, jogurtit ja muut maitotuotteet valmistuvat suvun perinteisin menetelmin juustomestari Juha Lundströmin johdolla. Ekologisuus ja ympäristöarvot ovat tärkeitä Arctic Milkille.

Wishlist 0
Continue Shopping