Laitilan Virvoitusjuomatehdas, Rio Cola, 0,33 l, (4,50 €/l)

1,50 

Rio Cola on kofeiiniton ja fosforitahpoton viehättävä kolajuoma. Ja kolajuoma maistuu tietysti parhaalta perinteisestä lasipullosta, kokonaisuuden kruunaa aito repäisykorkki.

Kaikki tuotteemme ovat noutotuotteita. Tuotteet ovat noudettavissa perjantaisin klo 10 alkaen osoitteesta Kauppatie 1, Humppila. Tiistaihin klo 16 mennessä tehdyt tilaukset noudettavissa saman viikon perjantaina.

Kuvaus

Ainesosat

Vesi, sokeri, hiilidioksidi, luontaiset aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), väri (E150d).

Säilöntäaineeton ja kofeiiniton.

Suositellaan tarjoiltavaksi kylmänä!

Ravintoarvo per 100 ml

Energia 171 kJ/41 kcal
Rasva 0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa 0 g
Hiilihydraatit 10,2 g
josta sokereita 10,2 g
Proteiini 0 g
Suola 0 g

Laitilan Virvoitusjuomatehdas

Toiminta-ajatuksenamme on vuodesta 1995 alkaen ollut laadullisesti ja mielikuvallisesti ylivoimaisten juomien valmistaminen. Toiminta-ajatuksen toteuttaminen aloitettiin valmistamalla vanhan ajan limonaadeja hyvin vaatimattomissa puitteissa, Fazerin vanhassa munanporaamossa, Laitilassa. Nostalgisia juomia tehtiin käsityönä ja itse tehdyillä laitteilla, aina etikettien liimausta myöten. Asiaan kuului, että kenelläkään limonaadin valmistajista ei ollut tietoa alasta, mutta tekemisen palo oli suuri. Ensimmäisen limonaadipullon osti laitilalainen herrasmies Poukanmäen perinnepäivillä, eikä ole vielä tullut laadusta valittamaan.

Wishlist 0
Continue Shopping