Sysmän Luomuherkut, Luomuviljapihvit, 180 g

2,80 

Sysmän Luomuherkkujen Viljapihviaineksesta on helppo valmistaa vegaaninen pihvi vaikka hampurilaisen väliin. Viljapihviaineksen sekaan voi laittaa myös soseutettuja kasviksia tai sitä voi käyttää jauhelihan jatkeena.

Viljapihviaines on maustettu kevyesti yrteillä.

 

Kaikki tuotteemme ovat noutotuotteita. Tuotteet ovat noudettavissa perjantaisin klo 10 alkaen osoitteesta Kauppatie 1, Humppila. Tiistaihin klo 16 mennessä tehdyt tilaukset noudettavissa saman viikon perjantaina.

Kuvaus

Viljapihviaines on valmis kuiva-aineseos, johon lisätään vettä ja paistetaan pihveiksi. Pihvien lisukkeiksi sopivat esimerkiksi puolukkahillo, juusto- tai sienikastike, kasvissoseet ja salaatit. Viljapihvejä voi käyttää myös lämpimiin voileipiin ja kasvishampurilaisiin. Viljaa ja yrttejä sisältävä kasvispihvi sopii myös vegaaneille.

Ainekset: Luomuvehnähiutale, luomukaurahiutale, luomuspeltjauho, luomukauralese, luomucamelinasiemen, luomuvehnägluteen,luomusipuli, luomuvalkosipuli, merisuola (1,9%), luomupersilja, luomulipstikka, luomupurjosipuli

Laskennallinen ravintosisältö 100 g (100 g valmista pihviä)

energiaa 1384 kJ / 331 kcal (584 kJ / 140 kcal)
proteiinia 17,1 g (7,1 g)
hiilihydraattia,josta sokereita 50,7 g (21,3 g),0 g
rasvaa/fettjosta tyydyttyneitä rasvahappoja 6,3 g (2,7 g),1,0 g (0,4 g)
ravintokuitua 9,1 g (3,9 g)
natriumia alle 0,8 g (0,3 g)
merisuolaa 1,9% (0,8%)

Sysmän Luomuherkut

Yritys toimii Anita ja Markku Nikin luomumaatilan yhteydessä Sysmässä, jonne on rakennettu elintarvikkeiden jatkojalostukseen sopivat tuotantotilat. Perheyritys on erikoistunut valmistamaan elintarvikkeita luomuviljasta kuluttajille ja suurtalouksille.

Wishlist 0
Continue Shopping